2 dagar kvar och de sista grejerna är fixade.
Bara att skriva det gör att det känns kul och spännande på samma gång!

Vad händer ? 
Jo, jag har jobbat sista arbetsdagen innan tävling
Jag har kört sista passet innan tävling
Jag har fixat frisyren
Jag har ätit den sista förberedda matlådan
Jag har ställt klockan tidigt för att gå upp och raka hela kroppen imorgon
Jag har en ledig dag imorgon där större delen kommer att bestå av olika förberedelser inför tävling
Jag har hört att Peter kommer att streama Battle på lördag på www.jagharviljan.se.

Jag får jättemycket frågor nu de sista dagarna innan om hur allt känns, om jag är nervös eller om formen och jag känner faktiskt att detta ska bli riktigt jäkla roligt och jag är sjukt laddad!
Flera månaders förberedelser som går ut över en dag, eller egentligen några timmar.
Nervös? Nej, jag har inga problem att stå på scen inför massa folk, det ska förhoppningsvis bli en riktigt rolig upplevelse med minnen för livet!
Formen? Jag har verkligen börjat bli bekväm i formen och jag känner mig helt klart redo för scenen.

Jag har fått sjuuuuuukt mycket frågor om vad det första jag ska äta direkt efter tävlingen är och jag har faktiskt inget ”roligt” svar på den. Jag vill äta min specialbar som jag fick av Anton (Coach) mitt i dieten, som han tyckte att jag skulle unna mig – Men som jag aldrig åt upp utan tänkte att jag sparar tills direkt efter tävlingen. Det är en Goodlife Bar – Coconut. Jag ÄLSKAR den baren. Så jääääkla god.
Så den längtar jag till!
Jag längtar också till på Söndag då vi ska gå ut och äta med min kära familj.

Det ska bli jäkligt skönt att kunna träna och leva som ”vanligt” igen ett tag. Träningen har blivit lidande den senaste tiden pga underskottet så den kommer bli lite roligare igen och jag är så jäkla nöjd över att inte behöva köra morgoncardio längre! =)

Hårt jävla arbete, många timmars foodprep och cardio blir nu samlat i en bedömning.
Let’s DO THIS!