Statusuppdatering i dieten och 9 dagar kvar till Battle of Scandinavia och scenen.

Hur känns det?
En fråga som jag får ganska ofta nu inför tävlingen och sluttampen (Vilket jag självklart tycker är jättekul att folk faktiskt bryr sig och frågar hur det mår och hur det går!) och jag känner mig egentligen bara lite seg i kontoret, annars flyter det på riktigt bra och nu med bara 9 dagar kvar till showtime känner jag faktiskt att vi ligger helt i fas.

Varje natt när vi lagt oss så pratar jag och Emmy om lite allt möjligt och vi kommer alltid in på tävlingen. Hon frågar om jag är nervös och jag svarar Nej, för att jag inte känner mig speciellt nervös inför detta.
Hon däremot är jättenervös! Haha..
Jag förstår inte riktigt varför – Det är ju ändå jag som ska stå på scenen, inte hon?
Närå, hon är nervös för min skull och det är lite gulligt tycker jag!

Vi har testat och bestämt oss för färg, byxor är fixade, formen är mer eller mindre färdig, upplägg och plan är färdigt – Nedräkningen är i full gång.
Det är alltså bara 8 morgonpromenader kvar och 8 dagar till med rippad kost.
Sen vet jag vad jag ska göra.
Jag vet precis vad jag ska göra.
Jag ska äta all mat jag ser och kommer över. Typ.

Jag ser verkligen fram emot att få äta mer mat. Jag längtar verkligen tills det är dags att gå bananaz på thai-buffe, taco-buffé, eller bara äta tills jag fått knäppa upp både en och två knappar i byxorna för att få plats med magen, utav mammas älskade gourmetmat.

depositphotos_7698242-Film-countdown-9