Christoffer Lagerskog hörde av sig till mig och berättade att han tänkte släppa lite kosttillskott och frågade om jag ville prova dom och säga vad jag tyckte. Självklart ställer jag upp och jag är otroligt glad för hans skull, att han lyckats ta MRR så långt.  En grymt duktig och ödmjuk kille verkligen.

Det är alltså dessa två produkter : Activate och Recovery. Precis som det låter,  den ena aktiviterar och den andra återhämtar. 
Det första jag kan säga om båda är att smaken är riktigt riiiiiktigt bra. Jag upplever båda som väldigt lättdruckna och de är friska!
Pumpen i Activate är något som jag verkligen fastnat för och det är oftast det som jag brukar bedöma en PWO efter. Mestadels pumpen men även smaken, så den är lättdrucken.  Nästa stora fördel med den är att de satsat på en stimfri produkt,  så den skippar dendär totala kraschen efter passet som jag tidigare upplevt med flera PWO:er. Lagom fokus som grädde på moset! Jag är helt klart nöjd med Activate och jag kan helt klart rekommendera den till er som letar efter en ny PWO!  =)

Recovery träffar den punkt som jag upplever är absolut viktigast när det kommer till en post workoutprodukt och det är konsistensen.  Den är riktigt tunn och lättdrucken som sagt,  det är A och O för mig. Jag klarar inte av klumpiga eller tjocka produkter och de som jag tidigare testat har jag haft svårt att få ner dom rent av.. Smaken är felfri och den innehåller de viktiga byggstenarna.

Mitt betyg är en STOR tumme upp till Christoffer och jag kan rekommendera båda produkterna som sagt och jag står helt klart bakom hans beslut att lansera dessa produkter.  Klockrent beslut! 

Tusen tack för att jag fick vara med och testa dessa Chrille! =)

image

/M