Marcus Grönroos

@marcusgronroos

Marcus Grönroos – 26 år gammal kille från en liten stad som heter Vänersborg.
Jag är i grund och botten en fotboll/bandy-kille som släppte sporten för musiken och blev sångare/musikalartist. Jag släppte fotbollen för att lära mig dansa, jag släppte bandyn för att lära mig sjunga och spela gitarr. När jag gick ur musikgymnasiet fortsatte jag på musikspåret och har totalt gjort 3 musikaler, med huvudroll i samtliga. Musik har alltid legat mig varmt om hjärtat och det gör det fortfarande, men jag har lagt dansskorna på hyllan och sångrösten har konverterat till vrål på gymmet.

Daniel Sjöberg

@danieljsjo

21 år gammal tyngdlyftare från Vänersborg, för tillfället bosatt i Oslo.
Efter att ha marklyft 240kg och knäböjt 200kg innan jag fyllde 18 så visste jag att styrka var någonting jag var bra på, men det är inte förvånande i min familj.
Började med tyngdlyftning i oktober efter att ha tränat övrig styrka i 4 år, och ser mig själv som nybörjare än så länge, men siktet är inställt på stjärnorna.
Förutom allt som har med träning att göra så tycker jag om Pepsi Max, vaniljglass, väldigt mycket musik, superhjältar (jag har allt med en Superman-logga på), alla mina vänner, och min motorcykel.