Ta vara på tiden du är på gymmet – make it count!

När du väl är på gymmet, använd tiden till att träna. Så hårt du kan. Prata i telefon, sitta och surfa, sitta och fundera över livets stora gåtor kan du göra hemma. När du ändå har tagit dig till gymmet, som faktiskt är det ”svåraste” med träningen enligt många, så kan du lika gärna passa på att vara effektiv och göra det du ska helt enkelt.
Att gå in helhjärtat för sin träning och verkligen ge allt man har när man tränar och inte ge sig förrän man känner i hela muskeln man kört att den är toktrött är verkligen A och O när det kommer till att göra sig själv en tjänst – vare sig det handlar om att gå ner 30kg eller lägga på sig muskelmassa.

Jag får ofta höra att jag har en hård syn på träningen, men jag skulle nog säga att jag har en ganska realistisk syn på träningen.
Jag säger att man borde vilja lära sig göra rätt från början för att kunna utveckla sig maximalt och efter sin fulla potential. Då är jag tydligen för hård och menar tydligen på att ”Alla kan inte, så är det bara”.
Fast. Nej.
Ingen kan från början, hur tror ni alla andra lärde sig? Det gäller ju att se hur de som kan gör, fråga när man inte vet och läsa sig till hur man ska göra.
Jag tror tyvärr mycket handlar om lathet!
Istället för att ta sig i kragen och verkligen gå in för sin träning och lära sig, så kör man på lite som man tror och sen blir besviken när andra får resultat och man själv bara står och trampar.
Allt ligger ju i hur gärna man vill något.

Vill man kunna springa 100m på 6 sekunder så kan man inte jogga en km då och sen inte förstå varför man inte klarar de där 6 sekundrarna. Man får träna och man får träna jävligt hårt helt enkelt. Det är enda sättet!
Det är ju precis DET som är så sjukt ballt tycker jag. Att man måste träna och lägga ner alla dessa hårda och tuffa timmar på gymmet och på bandet för att sen kunna stå där och både känna och se skillnaden.
Det är träning för mig.
Det är motivation för mig.
Det är tamigfan riktigt ballt.

 

Over and Out.

/M