Marcus Grönroos

  Marcus Grönroos – 24 år gammal kille från en liten stad som heter Vänersborg.
  Jag är i grund och botten en fotboll/bandy-kille som släppte sporten för musiken och blev sångare/musikalartist. Jag släppte fotbollen för att lära mig dansa, jag släppte bandyn för att lära mig sjunga och spela gitarr. När jag gick ur musikgymnasiet fortsatte jag på musikspåret och har totalt gjort 3 musikaler, med huvudroll i samtliga. Musik har alltid legat mig varmt om hjärtat och det gör det fortfarande, men jag har lagt dansskorna på hyllan och sångrösten har konverterat till vrål på gymmet.

  Jag bestämde mig för lite mer än 2 år sen för att jag ville göra nånting med min kropp. Jag ville bli rippad och verkligen vara nöjd med min kropp. Jag har alltid vart relativt lång och normalt ”smal” och nu var det dags för ändring.
  Jag började med att skaffa mig ett gymkort och sen var jag igång.
  Mitt mål var en fysik i stil med Mark Wahlberg eller Ryan Reynolds i sina glansdagar och för mig var de målen otroligt långt borta, längst bort i horisonten. Men jag bestämde mig, jag SKA.

  Idag är jag helt fast i min träning och jag älskar varje utmaning jag skapar, jag älskar varje mål jag krossar, jag älskar allt som har med träning att göra. Jag har slitit, jag har lyft, jag har satt mål, jag har krossat mål, jag har kämpat. Känslan att veta att jag, 100% JAG, har gjort denhär resan på egen hand (med hjälp av vissa guldklimpar självklart) helt utan någon genväg eller något fusk, den känslan är oslagbar. Jag hade gjort om resan 1000 gånger och 1000 gånger igen. Utan tvekan.
  Här har ni en liten grundläggande story om vem jag är och hur jag började träna!

  Mitt projekt Renvilja handlar i grund och botten om att med ren vilja kommer man riktigt långt, men även att man utan genvägar och fusk kan komma riktigt långt – därmed just RENvilja. Jag tycker att det är tråkigt att det börjas så fruktansvärt tidigt med doping inom träningen, vi hör skräckexempel om så unga personer som 14-15 år som tar till genvägar för att nå sina mål. Jag lägger ingen vikt i folks val, alla har vi ett val som vi väljer att göra, men när man knappt börjat utvecklas och tar till onödiga medel tycker jag att det gått för långt. Jag vill visa för folk att man inte behöver göra det valet för att nå sin drömkropp.