Här sitter jag med färglager nummer 2 på mig och kollar Dexter och funderar på morgondagen. Klockan är ställd på 05:00 för att dra igång kroppen! Jag tackar Celsius i förväg för att jag vet att det står iskalla Celsius i kylen varje morgon, det är verkligen en trötthetsräddare!

Väskan är packad, jag väntar på Emmy som ska komma hem och mysa lite med mig innan vi går och lägger oss. Imorgon lär bli en lång dag..
Det ska bli så sjukt jäkla roligt verkligen! Jag ser fram emot detta otroligt mycket och jag är taggad till tusen.
Jag vill även här passa på att tacka för alla otroligt fina komplimanger och lyckoönskningar från alla fina vänner och bekanta. Det värmer att känna erat stöd ska ni veta, verkligen!

Imorgon kommer Emmy att uppdatera via bloggen och via hennes instagram @ememmy där ni kan följa vad som händer imorgon! Förhoppningsvis fungerar Peters (Jagharvilan) livestream klockrent och ni kommer kunna streama det och se genom hans sida www.jagharviljan.se .

Snart är det dags för dagens sista mål – Ris och Lövbiff.

Tack för mig, vi hörs imorgon!

/M