Dags att ta sig upp kvart i 6, i med gröten i micron och hugga en Celsius i kylen.
Varför då ?
Jo för att det är dags att snöra på dig snickarbrallorna igen (Äntligen!!). Som jag har längtat efter att få greja lite. Förbereda dagens mål och proteinshakes, dosera upp lite extra cashewnötter – ni vet vad jag syftar på. Byggarvardagen.

Det har inte vart mycket aktivitet på den här fronten för min del, det har vart mycket jobb och träning och suget eftrr att skriva mättades lite ett tag. Nu däremot känner jag mig laddad att köra igång igen och speciellt nu när alla börjar prata om Fitnessfestivalen som kommer bli en sån toksuccé verkligen.
Alla som ska dit måste ju delvis besöka Celsiusmontern,  men ni får gärna även hejja på Mig eller Emmy om ni ser oss,  det vore grymt kul!=) 

image

image

Dags att sänka gröten nu, ha en riktigt trevlig dag mina vänner.
/M