Just nu är det mycket som snurrar i huvudet..
Det mesta av mitt fokus ligger på tävlingen, sen är resten på jobb och träning.

De sista dagarna nu har bara rullat på och allting faller mer och mer på plats.
Jag känner mig lite som Skalman faktiskt iochmed hans Mat-och-Sovklocka! Jag vet när jag ska gå upp, direkt vad jag ska göra efter jag gått upp, vad jag ska göra när jag kommit till jobbet, vad jag ska göra när jag jobbat 3 timmar, vad jag ska göra när jag kommer hem från jobbet. Allt sitter som en dans och jag har inte upplevt någon större form av stress, vilket jag tycker är otroligt jäkla skönt.

Team Gymgrossisten Butik Trollhättan. 
Här har vi Antons fina butik som kommer att prägla min resa till scenen och förhoppningsvis ett fortsatt lika bra samarbete mellan mig och Anton.
Jag är så oerhört stolt över att få vara med i Gymgrossisten Butiks Team och för att Anton tror på mig och har valt att hjälpa mig så otroligt mycket som han har gjort.
Jag vet med mig från början att jag har gått in helhjärtat och till 110% gjort allt jag har kunnat för att jag ska vara i mitt livs form till tävlingen och jag känner verkligen att vi är i fas nu när det bara är 5 dagar kvar tills vi är i mål.

Under min diet har jag
inte haft en enda cheat-day, då vi bestämde tidigt att jag varken behöver eller vill ha det.
haft en refilldag då jag käkade lite extra kolhydrater i form av ris.
inte haft några nämnbara problem utan allt har flytit på riktigt bra och smärtfritt.
förbrukat ungefär 8 burkar protein.
käkat upp ungefär 65kg nötfärs.
haft ett superstöd ifrån min underbara flickvän.
lärt mig många nya saker.
lyckats bli klumpigare och slagit i händerna i allt som finns (Utan att nämna några namn om vem som kan ha smittat av sig av sin klumpighet… host… EMMY)
kanske vart yttepyttesnorlite grinig eller lättretad..
sagt en sak medans jag egentligen tänkt säga en helt annan sak.
flexat precis lagom mycket.
testat ett nytt träningsupplägg (som jag för övrigt gillar skarpt!).
gått ner en jädra massa kilon.
snickrat fram en riktigt behaglig och skön form =)

Jag har fortfarande tagit massa bilder och dokumenterat inför ett framtida inlägg efter träningen då jag har tänkt gå igenom mer ingående om de olika faserna och veckovis vad som hänt och vad skillnaderna har vart i mitt upplägg.
Ni ska få se lite skillnader från början till precis innan tävling i en rejäl bildbomd!

Ha en riktigt skön kväll alla grymma människor där ute!
Tack för mig!

/M