…. long time no see!

Full rulle – Kanelbulle skulle man kunna säga. Över December och Delvis Januari har jag jobbat väldigt mycket, vilket givetvis är sjukt kul – men det har också gjort att jag mer eller mindre inte haft tid till något annat än jobb och träning. Jag har knappt hunnit med min instagram!
Det är iofs inte speciellt konstigt då December och som sagt, delvis Januari är otroligt stora månder för elektronikbranschen och det är fullt ös hela tiden. RIKTIGT kul!

En typisk dag kunde se ut som så att jag gick upp vid halv 9, käkade, fixade mig och åkte till jobbet där vi börjar 9:45.  Fullt ös hela vägen fram till 19, sen raka vägen hem och vända för att åka till gymmet, köra på i drygt 1,5 timma för att sen åka hem, duscha, laga mat, äta, sova. REPEAT =)
Fartfylld vardag kan man säga, men det gick ihop bra och jag kände aldrig att det liksom blev ”för mycket” utan det höll sig ändå bra.

Uppdatering träningsmässigt då!

What’s up? Jo. Jag har haft en liten dipp i träningen då vikten rasade helt plötsligt och min kropp mer eller mindre bestämde sig för att ”vänja sig” vid min träning och min kost och därmed släppte lite extra kilon. Formen såg likadan ut, trycket var detsamma men vikten rasade.
Nu har den stabiliserat sig igen och jag fick ändra lite på maten, göra om lite i upplägget och nu har det nästan landat tillbaka, så det känns bra!
Träningen har jag valt att ändra lite på också, så jag kör mer eller mindre Push-Pull-Legs igen som jag gjorde inför dieten.
Dels för att det är kul att variera lite, men även för att kroppen behöver lite förändring i upplägget kände jag. Det var dags nu!

En liten uppdatering av läget just nu!
Jag har vart riktigt jävla dålig på att skriva känner jag och det är tråkigt att jag missat det totalt.. Det finns faktiskt lite planer att lyfta upp bloggen, ta in lite nya härliga atleter som ska få dela med sig av sina tankar och erfarenheter – Så håll ögonen öppna! =)

Tack för mig, hade gott hörni.
/ M

1599409_810395732366165_1019941075_n